dwell time در بازاریابی اینترنتی چیست؟

در انجام بازاریابی اینترنتی معیارهایی هستند که در سنجش موفقیت به بازاریابان و  موتورهای جستجو کمک می کنند. یکی از این معیارها که به موتورهای جستجو کمک می کند  dwell time است که ممکن است تاکنون با آن آشنا نشده باشید. در این مطلب به تعریف  dwell time در بازاریابی اینترنتی پرداخته می شود.

return-to-search-engines

dwell time مدت زمانی است که بازدید  کننده ای از وب سایت که از موتور جستجو به وب سایت وارد می شود ، دوباره به موتور  جستجو برمی گردد. برگشت بازدید کننده از وب سایت به موتور جستجو نشان دهنده این است  که وب سایت مورد نظر دارای کیفیت لازم از لحاظ طراحی و یا محتوای ارائه شده نیست.  هر چه میزان این معیار بیشتر باشد وب سایت ، وضعیت مناسب تری دارد و یک علامت مثبت  برای موتورهای جستجو است تا از لحاظ سئو وب سایت را در رتبه های بهتری در نتایج  جستجوها قرار دهند. یک عامل دیگر هم در این مورد مهم است که آن bounce rate است.  bounce rate به معنی نرخ خروج پس از ورود به وب سایت است. یعنی وقتی بازدید کننده  به وب سایت وارد می شود بدون اینکه صفحه دیگری از وب سایت را بازدید کند از وب سایت  خارج می شود. bounce rate به صورت درصد بیان می شود و هر چه میزان آن کمتر باشد  بهتر است.

bounce rate در سرویس آمار بازدید  کنندگان گوگل انلیتیکس قابل مشاهده است. گوگل به آن دسته از وب سایت هایی که از  خدمت گوگل انلیتیکس استفاده می کنند این اطمینان را داده است که از اطلاعات در  دسترس در مورد وب سایت آن ها در تصمیم گیری برای قرار دهی در نتایج جستجو استفاده  نخواهد کرد و برای این مورد فاکتورهای جداگانه تعریف کرده است تا بر این اساس به  تصمیم گیری بپردازد.

با توجه به موارد فوق ، موفقیت سئو در  گرو یک عامل مهم و آن رضایت بازدید کننده از وب سایت است. به عنوان یک متخصص سئو  باید سعی کنید خود را به جای بازدید کننده از وب سایت بگذارید و محتوای ارزشمند در  اختیار وی قرار دهید. حتما از وبلاگ نویسی در کسب و کار خود برای به روز رسانی های  مستمر استفاده کنید و به این فکر نکنید که مطلبی بنویسید که مثلا چند بار فلان کلید  واژه تکرار شود. البته این مورد بد نیست که از کلید واژه های خاص در نوشتار استفاده  کنید ولی سعی کنید مطلبی بنویسید که هدف اصلی شما رضایت بازدید کننده از وب سایت  باشد و نه صرفا تکرار کلمه برای ارتقا رتبه در موتورهای جستجو. مسلم بدانید موتور  جستجویی مانند گوگل این موضوع را با الگوریتم های خاصی که دارد تشخیص می دهد و در  صورتی که قصد فریب آن را داشته باشید شما را مورد جریمه قرار می دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید